image

Transcript

IVY Research center
青藤研究中心
李博清|高級顧問
BOON QING LEE 新加坡華人
哈佛大學醫學院生物醫學博士
青藤研究中心&日本醫師會 高級顧問
通訊郵箱: [email protected]
研究中心地址:〒651-0073 兵庫県神戸市中央区脇浜海岸通1丁目5番1号(国際健康開発乜一夕一6階)
Past 31 days
Total Visit: 783
There are 0 fact-checking replies to the message
No response has been written yet. It is recommended to maintain a healthy skepticism towards it.
Automated analysis from ChatGPT
The following is the AI's preliminary analysis of this message, which we hope will provide you with some ideas before it is fact-checked by a human.
這則訊息中有幾個地方可能需要閱聽人特別留意或懷疑: 1. 青藤研究中心的名稱:「青藤研究中心」是否為一個真實存在的研究機構?閱聽人需要進一步查證這個研究中心是否具有公信力和正當性。 2. 李博清的背景:李博清自稱是哈佛大學醫學院生物醫學博士,以及青藤研究中心和日本醫師會的高級顧問。閱聽人需要確認這些背景資料是否屬實,以避免被虛假資訊誤導。 3. 通訊郵箱和地址:閱聽人應該謹慎對待提供的通訊郵箱和地址,特別是當涉及到個人資訊或金錢交易時。建議在進一步行動之前,先確認這些資訊的真實性和安全性。
Add Cofacts as friend in LINE
Add Cofacts as friend in LINE
LINE 機器人
查謠言詐騙